Golvslipningen

Visst är det kanske onödigt att ta hand om golvet egentligen, men på ett sätt så underlättar det väldigt. Eller det gör så att jag slipper sitta och se det slitna golvet och störa mig på det varje dag. Så att jag faktiskt kan sjunka ner i soffan och bara slappna av utan att det blir att jag ska börja tänka en massa på hur det egentligen ligger till med golvet och hur slitet det faktiskt är. Golvslipning behöver egentligen inte ens vara särskilt dyrt, utan det går hyfsat problemfritt att fixa. Åtminstone om man ska göra som vi gör och anlita golvläggare, från Bygg och Industrigolv i Östergötland, för att göra golvslipningen åt oss.

Valet av dem som firma var framförallt för att min man hade en vän och kollega som rekommendera dem. Alltså en person, som både är hans nära vän och samtidigt är hans kollega på samma jobb, inte alls avundsjuk över det. Skulle gärna också ha några nära vänner på mitt jobb, men vanliga trevliga kollegor är inte helt fel det heller. Det gör det lättare att stänga av och urskilja jobb från fritid.

Golvslipningen ska i alla fall göras av Bygg och Industrigolv i Östergötland och det kommer nog att bli bra. Hoppas på att det kommer att bli bra, för vore väldigt skönt att få gjort golvslipningen snart så att den inte drar ner resten av inredningen. Nu ser allting slitet och gammalt ut bara för att golvet är så hemskt, men sen kommer det förhoppningsvis att se riktigt bra ut istället.