Byggföretaget vi anlitar

Personligen så tycker jag att det är kul att göra saker på egen hand. Att kunna göra en renovering eller måla om hemma och sen kunna säga just det att man har klarat av att göra det själv. Att se det varje dag och veta att man har klarat av att göra det. Dock så är det inte allt som går att göra själv utan när det gäller vissa saker så behöver man istället få hjälp från utbildade och erfarna snickare. Det underlättar avsevärt, just det att veta att det blir ordentligt gjort med renoveringen också.

Byggföretaget som vi har vänt oss till flera gånger nu när vi har gjort om huset har varit D&K Service i Nacka. Det är ett av de få byggföretag som jag har känt verkligen kan sin sak. Och ofta känns det som att de flesta verksamheter, inte bara byggföretag i Nacka, ska försöka att vara så väldigt pålitliga, så mycket att det istället blir överdrivet och så får jag bara svårt för att tro på dem alls istället.

Därför är det alltid bättre med de som är ärliga. Som när vi pratade med de på D&K Service första gången och undrade om dem. Så sa de att det är ganska små och inte har så många byggarbetare så att arbetena inte går lika fort som för vissa större företag men att deras styrka är att de är väldigt noggranna istället. Och det gjorde att jag kände förtroende för dem och de har faktiskt verkligen levererat. Så nu känner jag verkligen att jag kan rekommendera dem vidare som byggföretag till alla runt omkring i Nacka.